0 Läs mer >>
Lättnaden när min läkare säger att hon ser en förbättring i mitt mående, men att hon samtidigt inte vill att jag ska skynda tillbaka till jobbet. Det tar sin tid att bli sjuk, och det tar sin tid att bli frisk igen sen efteråt. Vi kom fram till att sjukskrivningen förlängs fram till den 4/1, så det innebär att jag jobbar halvtid hela december också. 
 
Jag är lite ambivalent inför min sjukskrivning. Stundtals känner jag att jag borde orka mer och att det bara är onödigt att bara jobba halvtid. Jag jämför mig också mycket med mina kollegor. Jag ser att de har det stressigt och kämpigt och ända jobbar de på. Men själv fixar jag det inte. Äh, vi lämnar det... jag får aldrig nån rätsida på mina tankar när det gäller min sjukskrivning, hur mycket jag än vänder och vrider på det. 
 
Vad jag kan säga är att jag tycker att det är väldigt jobbigt när folk frågar hur jag mår. För jag vet inte hur jag mår. Vissa dagar är det bättre, andra dagar är det sämre och för det mesta är det bara "meeh". Idag försov jag mig igen. Hann i alla fall i tid till läkaren kl.9. Åt lunch nu vid kl.10 och ska börja söka mig till jobbet idag. Idag vill jag inte jobba. Men jag måste få undan en del annars samlas det bara på hög till en annan dag. 
 
Nu skulle det vara skönt att sitta på en bänk vid havet och lyssna på vågorna.

tisdag och läkarbesök...

0 Läs mer >>
En såndär dag när alla runt omkring en verkar få barn, förlova sig, lyckas med sina karriärer eller helt enkelt bara leva fantastiska liv med underbara ungar som de bakar pepparkakor med. Folk hänger med sina fräscha vänner och kollegeor i sina snygga kavajer eller skiner ikapp med solen i Italien efter ett avklarat marathonlopp. 
 
Och jag? Jag började dagen med att försova mig, efter en lång natt med massa mardrömmar. Det blev alltså inget gudstjänstbesök med Hosianna-sång. Åt frukost vid köksbordet och flyttade mig sedan till soffan i vardagsrummet en stund. Från soffan tillbaka till sängen, med en sväng via köket för att göra mat. På eftermiddagen gick jag ut på en promenad. Det vräkte ner snö i förmiddags och stormade rejält. När jag gick ut hade snöfallet upphört, men det blåste fortfarande ordentligt. Jag var lite nervös att jag skulle få ett träd i huvudet när jag gick genom skogen. Men icke.. jag överlevde. Efter promenaden gosade jag ner mig i sängen igen. Och här ligger jag ännu. 
 
Planen för idag var att städa upp lite i mitt rum, plocka in nytvättade kläder i garderoben och betala mina räkningar. Jag hinner fortfarande med det om jag vill. Det tar inte många minuter. Men... Initiativförmågan ligger på noll just nu. 
 
Och imorgon är det måndag igen. Jag borde kolla min kalender för att se vad som händer och om jag har några möten som jag borde vara mentalt förberedd på. På tisdag ska jag träffa min läkaren igen. Får se vad vi kommer fram till angående min sjukskrivning. Jag känner mig inte redo att gå upp i tid och börja jobba 100% än. 
 
Gammal bild från arkivet, men det ser likadant ut idag. Kanske lite mindre snö på marken här nu. 
 

söndag.

0 Läs mer >>
Ibland blir helgerna inte riktigt som man har tänkt sig. Igår natt somnade jag inte förrän vid halv 4 på morgonen... Jag gjorde ett tappert försök att ändå stiga upp hyfsat tidigt och ställde alarmet på 9.15. Det gick väl sådär. Jag vaknade, stängde av alarmet och sov till kvart i tolv. Så att... 
 
Jag hade inte så mycket planerat för dagen. I den bästa av världar skulle jag ha tagit mig ut på en joggingrunda på förmiddagen. Men ja, så blev det ju inte. Vid kl.15 skulle jag i alla fall träffa Jenny på Fågelsången för en fika. Trevligt när folk vill träffas. Jag träffar så få vänner nuförtiden. Förra helgen när jag var i Brighton insåg jag hur mycket jag faktiskt uppskattar att umgås med vänner. Det är något som jag ofta glömmer bort. Jag ska försöka förbättra mig. Kanske höra av mig till nån vän och fråga om vi ska ses i veckan. Eller till helgen. 
 
I morgon ska jag försöka stiga upp tidigt för jag och mamma har planerat att ta oss till domkyrkan på adventsgudstjänst. Vi får se hur det går... 
 
Jag känner mig så ringrostig när det gäller bloggandet. Vad skriver man egentligen? Hur skriver man? Varför skriver jag ens? 
 
Idag är det förresten Elins födelsedag. Hipp hipp hurra för henne! Ska kolla igenom blogg-arkivet och se om jag hittar några trevliga bilder på födelsedagsbarnet.
 
Tadaa...
Elin och jag för några år sen... ;) 
 
Pasta och kyckling utanför Friends arena när vi köade för Bruce för några år sen. Jag och Elin har minsann alltid varit rock n roll! ;)
 

lördag, och Elins föd...

0 Läs mer >>
Jag snubblade över min gamla blogg igår kväll. 
 
Jag borde läsa igenom mina gamla inlägg och känna mig lite nostalgisk. Kanske även radera några inlägg om de är allt för pinsamma eller jobbiga. 
 
 
 
Dagens låt får bli den här; Pentatonix cover av Cheerleader 
 
 
 

Titta, vad jag hittad...